Min baggrund

Min faglige baggrund

Du kan herunder blive lidt klogere på min faglige profil

Jeg er ID-Psykoterapeut, MPF, fra ID-Academy i Silkeborg (2012) og PD-Psyk fra Pædagogsik Universitet.

Min psykoterapeutuddannelse er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og som medlem må jeg kalde mig MPF, som er en blåstempling af mine psykoterapeutiske kompetencer, og din garanti for, at jeg kan tilbyde dig et kvalificeret behandlingsforløb. Desunden har jeg også en coach-uddannelse fra Attractor.

Jeg har specialiseret mig som stresskonsulent ved HR-Care og samarbejder med Hogrefe Psykologisk Forlag i forbindelse med anvendelsen af Danmarks eneste videnskabeligt dokumenteret stresstest. Ligeledes er jeg uddannet i mindfulness ved Mindfulness Akademiet, under Flora Eriksen og jeg har taget et 8 ugers MBSR-kursus ved Rikke Braren Lauridsen, Silkeborg. Personligt har jeg mere end 30 års erfaring med meditation.

Jeg er iværksætter og founder af Livsstrategien.

Inden jeg startede som selvstænddig psykoterapeut, har jeg bl.a. undervist på Århus Universitet, og jeg har mange års undervisnings- og behandlererfaring med fokus på mødets betydning mellem mennekser som grundlag for forandring med trivsel og tryghed i højsædet.

Jeg er uddannet til at tage mig af mennesker, skabe trivsel og fremme deres faglige læringsprocesser og deres personlige udviklingsarbejde både med min baggrund som tandplejer med A-autorisation fra det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Århus Universitet og via min erhvervspædagogisk læreruddannelse fra DEL.

Jeg har mange års erfaring med formidling og kommunikation med mennesker i alle aldre, da jeg har været ansat som en del af det odontologiske team i børnetandplejen og dermed arbejdet med børn og unge samt ældre eller handicappede i omsorgstandplejen. Deuden har jeg mange års erfaring med det kliniske arbejde i voksentandplejen.

Derudover har jeg arbejdet med mange yngre uddannelsesparate mennesker af begge køn på tværs af etnicitet inden for bl.a. kliniske discipliner, kommunikation, personligheds psykologi, kognitiv psykologi, positiv psykologi, sundhedspsykologi og sundhedspædagogik m.fl. Jeg har også undervist på diplomuddannelse i oral sundhed, samt afholdt interne kurser på Instituttet for odontologi og oral sundhed.

Jeg har fungeret som kontaktlærer og mentor for studerende, og jeg har taget kurser ved Psykiatrifonden bl.a. “De sårbare unge”.

Inden for de senere år har jeg også arbejdet med passionsforløb af ledige i Århus Kommune mhp. at få skabt den forandring der skal til, for at den arbejdssøgende kan finde gejsten og passionen til at finde sin nye ny plads på arbejdsmarkedet.

ID-Psykoterapeut MFP

Uddannet på ID Academy ved Ole Vadum Dahl

PD-Psyk

Pædagogisk Universitet

Certificeret stresskonsulent

HR Care

Mindfulness Instruktør

Dansk Akademi for mindfulness

8 ugers kursus i MBSR

Rikke Braren Lauritzen/Mindfulnessterapi

Coach

Attractor

Sårbare Unge

Psykiatrifonden

Tandplejer

A-autorisation ved det Sundhedsvidenskabelige fakultet, Århus Universitet

Voksenpædagogikum

DEL

CUDIM, AU

Entreprenørskab i det didaktiske undervisningdesign,

Mine informationer

Livsstrategien
Gildebakken 4, Jaungyde, 8680 Ry

(+45) 20 30 40 27
lene@livsstrategien.dk

Skriv til mig