Mindfullness

Mindfullness

Mindfulness er en urgammel disciplin med nutidig evidens i den vestlige videnskab.

Mindfulness er en form for mentaltræning, hvor du trænes i det at være til stede i nuet, nærvær med dig selv, kontakt til dit sanseapparat, og det at turde være sig selv. Du trænes i at turde lytte til dig selv, som er du din egen bedste ven, og opdage at du ikke nødvendigvis behøver at hoppe ud i overspringshandlinger, fordi det er for svært at være med dig selv. Du lærer at være observerende til dine tanker og følelser. Du trænes i, at du ikke er dine tanker – det er nogle du har. Du kan også lære at tage en timeout i din tænkning ved at bryde tankemønstre og finde ind i din egen essens. Du kan lære at falde i staver igen, komme tilbage til evnen til fordybelse uden at tankemyldret tager over. Du lærer at “være” og ikke kun at “gøre”, og med mindfulness træning kan du udvikle mere empati, blive bedre til håndtering af svære relationer, blive mere tro mod dig selv, blive mere robust, balancere hormonalt og sænke aktiviteten i dine stresshormoner, udsætte ældningsprocessen, leve længere, tabe vægt, undgå stressrelateret fysisk og psykisk sygdom og m.a.

En anden gevinst ved mindfullness meditation er, at ved at sænke aktiviteten i hjernebølgerne kommer du i kontakt med de mere kreative sider af dig selv, og du kan på den måde blive bedre til at løse opgaver, udfordringer eller problemer.

Mindfulness er rejsen hjem i dig selv, og det bliver herfra du rejser ud igen, men på en helt anden måde end du tidligere har gjort, fordi du har tilegnet dig flere livskompetencer og har en anden livsbevidsthed.

Jeg tilbyder træning i mindfulness både individuelt og i gruppeforløb.

Jeg tilbyder træning af mindfulness som meditation og som livsstil.

Arbejdsrelateret stress
Følelsesmæssig stress
PTSD
Angst og depression